Pinewood Lunch & Learn "Hacker versus SOC-Analyst"

Omschrijving:

Hoe komen deze 2 werelden samen? Leer meer over hacken, maar ook over preventie. Tijdens deze sessie leert u meer over hoe een hacker denkt en werkt. Aan de hand van praktijkcases gepresenteerd door één van onze Ethical Hackers, krijgt u meer inzicht in het brein van een hacker en zijn technieken; hoe achterhaalt hij waardevolle informatie? Daarnaast laten wij u zien hoe we de indringers en aanvallen monitoren en detecteren in ons Security Operations Center. Gert van der Lee, Senior SOC Analyst, laat u aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe een SOC-Analyst te werk gaat om de indringers steeds een stap voor te blijven.

 

 

Doelgroep:
Deze training is bestemd voor iedereen met een technische achtergrond zoals systeem-, netwerk- en applicatiebeheerders, maar ook voor teamleiders of managers die meer over de praktijk willen leren.

Een paar reacties van klanten die de Lunch & Learn reeds gevolgd hebben.:

  • Leerzame Lunch & Learn; volledig en zeer nuttig
  • Leuk om te ervaren hoe de denkwijze van de Ethical Hacker en de SOC-Analist compleet verschillend is en hoe dat samen viel in de twee presentaties. Goed op elkaar afgestemd.
  • Praktijkvoorbeelden heel duidelijk en geven veel inzicht.

 

Wanneer:
Nader te bepalen. Deze training kan ook op maat gemaakt worden en bij u op locatie plaatsvinden. Op basis van uw behoefte en wensen wordt de training ingevuld.

Inschrijven:
U kunt zich alvast inschrijven voor de Lunch & Learn via onderstaand inschrijfformulier of via backoffice@pinewood.nl onder vermelding van Pinewood Lunch & Learn.

Kosten:
Deelname aan de Lunch & Learn is kosteloos. Vraag een offerte aan voor een op maat gemaakte training via info@pinewood.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

Heeft u vragen over deze training, neemt u dan contact met ons op via info@pinewood.nl of via 015 -251 3636.

Neem contact met mij op!

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen.
Webinar: "Veilig e-mailen in de zorg"

Als zorgverlener bent u verplicht bij het delen van medische gegevens van patiënten of cliënten te voldoen aan de NTA 7516. Met andere woorden, u...