Webinar: "Zicht en controle op uw data in de cloud. Hoe heeft u dat geregeld?"

Omschrijving:

Het verplaatsen van uw data en infrastructuur naar de cloud brengt andere risico’s met zich mee dan een on-premise omgeving. Daarbij heeft u bepaalde operationele verantwoordelijkheden overgedragen aan de cloud provider, maar bent u zich er van bewust dat de grootste verantwoordelijkheid over uw informatie nog steeds bij uw organisatie ligt?

Pinewood en Check Point helpen u  tijdens dit webinar op weg om deze verantwoordelijkheden en bijbehorende risico’s in kaart te brengen, zodat u controle en inzicht behoudt over wat er met uw data gebeurt en hoe deze het beste beschermd kan worden.
 

 

U maakt deze ochtend kennis met de verschillende mogelijkheden en technieken. Aan de hand van praktijkvoorbeelden gaan we in op de verschillende oplossingen en functionaliteiten.Wij zullen ons niet alleen op IaaS en PaaS infrastructuren richten, maar ook op de risico’s die u loopt bij een SaaS applicatie als Office 365.

Doelgroep:
Dit webinar is bestemd voor systeem-, netwerk- en applicatiebeheerders, maar ook voor teamleiders, security officers of managers die hier meer over willen leren.

Wanneer:
Donderdag 18 juni 2020 van 11:00 uur tot 12:00 uur

Inschrijven:
U kunt zich inschrijven via de button "Inschrijven".

Kosten:
Deelname aan het webinar is kosteloos.

Heeft u nog vragen , neemt u dan contact met ons op via info@pinewood.nl of via 015 -251 3636. 

Neem contact met mij op!

Security Awareness

Omschrijving:De rol van de medewerker is van groot belang bij informatiebeveiliging. Deze rol wordt vaak onderschat en blijft hierdoor onderbelicht....