Security Operations Center

 

 

 

100% ONAFHANKELIJK, 100% NEDERLANDS, 100% BETROUWBAARISO-27001ISO-27001

Altijd beschermd
Cyberaanvallen vinden niet alleen tijdens kantooruren plaats. En niet alleen via de voordeur. Uw IT-infrastructuur en uw organisatie moet continu beschermd zijn tegen alle mogelijke bedreigingen. In ons Security Operations Center (SOC) in Delft houdt een team van hoogopgeleide, Nederlandstalige securityanalisten de systemen en netwerken van onze klanten nauwlettend in de gaten: 24 uur per dag, zeven dagen per week, alle dagen van het jaar.

Meer dan detectie
In het SOC verzamelen en beoordelen we informatie over alle security gerelateerde gebeurtenissen in uw netwerk. Onze analisten maken daarbij gebruik van de meest actuele informatie uit zowel publieke als besloten bronnen wereldwijd. Naast verschillende automatische analyses onderzoeken we incidenten met het team. Verder zijn onze securityspecialisten continu op zoek naar nieuwe cyberdreigingen zoals infecties of geavanceerde hackpogingen. En als het nodig is, ondernemen we natuurlijk direct actie!

Continu inzicht en controle
U heeft ook zelf altijd inzicht in het actuele beveiligingsniveau van uw IT-omgeving. We bieden toegankelijke, begrijpelijke rapportages en gepersonaliseerde live dashboards die u vertellen hoe het zit. Uiteraard voldoet dit aan de voor u belangrijke normen, bijvoorbeeld ISO27001 of NEN7510.

Slimme techniek
De informatie over uw netwerk verzamelen we middels logsensors en netwerksensors, wat veel beter inzicht geeft in securityvraagstukken. Juist de combinatie geeft ons inzicht in het complete scala aan bedreigingen, tot ransomware en zero-day events aan toe.

Voortdurend beter
U mag van het SOC en onze security experts verwachten dat we altijd bij zijn. En dat we u daarin meenemen. Daarvoor zitten we regelmatig met u om de tafel om rapportages te bespreken. Samen met u zijn we altijd op zoek naar maatregelen om het beveiligingsniveau van uw organisatie verder te verhogen, zowel technisch als beleidsmatig.

Als uw security partner zorgt Pinewood ervoor dat u meer inzicht en grip krijgt op uw informatiebeveiliging. Flexibiliteit en maatwerk is het uitgangspunt van het Pinewood SOC. Samen met u richt Pinewood uw SOC in naar uw wensen en behoefte, zodat de dienstverlening past binnen uw (organisatie)doelstellingen.

Klik op Security Operations Center en lees meer over de aanpak van Pinewood of neem voor meer informatie contact met ons op via tel.nr. 015-251 36 36 of via info@pinewood.nl.