Industrial Cyber Security event 9 oktober 2019

img

Pinewood is aanwezig op het Industrial Cyber Security event op woensdag 9 oktober 2019 georganiseerd door het FHI (Federatie van technologiebranches).

Pinewood verzorgt deze dag een presentatie met als titel: "Hoe monitor je de Cyber Security risico's binnen de OT en hoe houd je controle? Ook kunt u ons bezoeken op de marktplaats tijdens de pauzes.

Tijdens dit event worden de bezoekers geïnformeerd over de uitdagingen en mogelijkheden op het gebied van Cyber Security in de industrie. Vragen die tijdens dit event o.a. aan bod komen zijn: Waar liggen de uitdagingen in de essentiële samenwerking tussen uw IT (informatietechnologie) en OT (operationele technologie) afdeling? Hoe profiteert u van digitale innovaties maar houdt u tegelijkertijd grip op uw informatiebeveiliging? Kortom "Hoe maak ik mijn bedrijf Cyber Secure?”

Wij nodigen u van harte uit een bezoek te brengen aan dit event en met ons van gedachten te wisselen over Cyber Security binnen OT. U kunt zich hier alvast gratis registeren. Wij ontmoeten u graag op 9 oktober a.s.