Ontmoet ons op het Industrial Cyber Security event 2021!

Wanneer: Dinsdag 12 oktober 2021

Op dinsdag 12 oktober 2021 organiseert de branchevereniging voor industriële automatisering het “Industrial Cyber Security event” in Hart van Holland" te Nijkerk.

Pinewood is erbij.  Wij verzorgen een presentatie over ransomware, met als thema: Identify and Prevent.

De gevolgen van een ransomware aanval voor de industrie kunnen groot zijn, zeker voor uw OT-omgeving. Denk hierbij aan verstoring van de productiefaciliteit, inkomstenderving door vertragingen, reputatieschade of lek intellectual property. In deze presentatie komen een aantal voorbeelden van ransomware-incidenten aan bod, kijken we naar de meest gebruikte aanvalsvectoren en geven wij u tips in de belangrijkste maatregelen die u zou moeten treffen om een ransomware-aanval te detecteren en te voorkomen.

Schrijf u nu in en laat u door Pinewood als cyber security specialist informeren om goed voorbereid te zijn op ransomware- aanvallen, die dichterbij zijn dan u denkt.

U kunt zich hier registreren voor een gratis toegangskaart voor het event. U ontvangt dan vanuit het FHI een bevestiging met een keuzeformulier voor de lezingen. Hiermee kunt u zich aanmelden voor de lezing van PInewood.