Dit ben jij!

Dit ben jij! Altijd on top of security, integer en trots op je werk! Herken jij je in deze kernwaarden?
 
‘On top of security’… je bent gek op techniek, je houdt alle ontwikkelingen en trends bij, spreekt je vakgenoten en je vindt het leuk om continue te innoveren en experimenteren om beter te worden?
 
‘Integrity towards customers’… je passie is om bedrijven te helpen bij het beschermen van vertrouwelijke informatie, om op de hoogte te zijn van mogelijk risico’s en bedreigingen voor klanten, en jouw motto is ‘afspraak-is-afspraak’.
 
‘Pride’… je hebt doorzettingsvermogen en bent leergierig, je bent trots op wat je zelf en samen met je collega’s bereikt en viert samen successen maar soms ook teleurstellingen.
 
Heb jij ook deze kernwaarden in je DNA kom dan eens praten bij Pinewood. Of je nu aan je eerste baan begint, een stap in je carrière maakt of al een zwaargewicht bent, voor ons maakt het niet uit, wij zijn altijd op zoek naar collega’s met hetzelfde DNA.
 
SOC Analyst

Ben jij creatief, analytisch, geduldig en straight forward dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken.Dit ga je doen:Je detecteert, analyseert en...

Pentester/Ethical Hacker

Ben jij analytisch, technisch, creatief, innovatief en heb je naast een hands-on mentaliteit ook een continue drive om de security van onze klanten,...

Pinewood Academy

 

Wij bieden een carrière binnen een hands-on en praktijkgerichte organisatie waarbij veel ruimte is voor persoonlijke groei. Bij ons kun je tot grote hoogte stijgen als professional. Met behulp van de Pinewood Academy verzorgen wij een persoonlijk begeleidingsplan met bijbehorende trainingen en één op één begeleiding.


Je volgt een interne opleiding die gericht is op het vertrouwd raken met producten die worden gebruikt binnen de markt en binnen Pinewood. Je volgt hiervoor een groot aantal trainingen bij leveranciers van deze producten. Ook volg je verschillende sales- en communicatietrainingen die tot in detail ingegaan op verkoopmethoden, communicatie, security-bewustzijn en persoonlijke competenties. Afhankelijk van je functie wordt de inhoud van deze trainingen bepaald.

Daarnaast maakt een projectmanager je bekend met de projectmanagementmethodiek binnen Pinewood. Tot slot werk je samen met de HR-consultant een persoonlijk ontwikkelingsplan uit.

"Iedereen heeft unieke kwaliteiten die een krachtige basis kunnen vormen voor succes. Wij denken met de Pinewood Academy een stap verder te gaan dan de gemiddelde werkgever.", zegt Hans Doornbosch, directeur en oprichter van Pinewood. "De beveiligingsmarkt is volop in beweging, nieuwe producten, technologieën en ook beveiligingsrisico's volgen elkaar in hoog tempo op. Met deze trainingen bereiden we onze medewerkers optimaal voor op hun werkzaamheden bij Pinewood. Daarbij ligt de focus niet op het verkopen van producten, maar op het zijn van een volwaardige security-partner voor onze klanten."

Pinewood Events

Pinewood op Pampus eiland

Afgelopen zaterdag zijn we ter ere van ons 25-jarig jubileum met de Pinewood medewerkers en hun partners een dag naar Pampus eiland geweest voor een dag vol avontuur, gezelligheid en fun!Ons 25-jarig...

Pinewood in Zwitserland

Het Nederlandse Pinewood is ook actief in Zwitserland. Eerder hebben we een pentest uitgevoerd op het netwerk van het canton Wallis. Daarnaast is Pinewood goed zichtbaar tussen de bergen in Grächen...