Onafhankelijk advies op het gebied van informatiebeveiliging voor FMI en 21 Groep

Onder FMI verstaan we de FMI Holding en de 21 Groep. De FMI Holding bestaat voornamelijk uit productie - en montagebedrijven. Daarnaast is er ook nog de FMI ImProvia, waar de focus vooral ligt op het ontwerpen van producten, van prototype tot structurele productie en service. De 21 Groep is een elektrotechnisch installatiebedrijf en bestaat uit vijf afzonderlijke bedrijven in Zuidwest-Brabant. De onderliggende bedrijven van FMI Holding en 21 Groep nemen zelf beslissingen, maar er wordt onderling veel samengewerkt. Ook zijn er een aantal zaken, waaronder de ICT-omgeving, zoveel mogelijk centraal geregeld door FMI.

Bij FMI en 21 Groep is de expertise uit de Interstellar collectie ingezet om te groeien op het gebied van informatiebeveiliging. Op basis van de Databyte (onderdeel Interstellar) cybersecurity workshop kregen FMI en 21 Groep het advies om een goed onderbouwd informatiebeveiligingsbeleid op te stellen. Op aanraden van Databyte heeft een Business Consultant van Pinewood, Samuel Bergmann,  een informatiebeveiligingsbeleid opgesteld. Ook geeft hij daarbij nu nog adviezen per holding. Niet elk bedrijf binnen de FMI Holding en 21 Groep heeft het hoogste niveau van informatiebeveiliging nodig, dit is afhankelijk van de klanten en procedures. Door gebruik te maken van de expertise binnen Interstellar kon er snel geschakeld worden.

"De samenwerking met Pinewood is erg laagdrempelig en Samuel kan zich goed inleven in onze behoeften en onze wereld. Fijn dat iemand zo meedenkt met onze organisatie, zoals de medewerks van Databyte ook altijd doen. Dat is voor ons net dat stapje extra dat het verschil maakt."

Ron Sacré

Managing Director bij FMI

 

 

PDF-pictogram Case Study (11.32 MB)