Pentesten: Niet alleen inzicht in de security risico's, maar ook een heldere rapportage met concrete maatregelen

The Courseware Company is een Nederlands bedrijf dat software-applicaties aanbiedt waarmee effectieve leerlandschappen ingericht kunnen worden. Deze leerlandschappen worden op maat gemaakt op basis van de behoeften van de klant. The Courseware Company zorgt ervoor dat het nieuwe Leer Management Systeem (LMS) of kennisportaal mee kan groeien en -bewegen met de organisatie en verzorgt ook trainingen, zodat klanten zelf aan de slag kunnen gaan met de software.

The Courseware Company toont met een ISO 27001 certificaat aan dat het bedrijf aan de laatste internationale eisen op het gebied van informatiebeveiliging voldoet. The Courseware Company voldeed al geruime tijd aan deze norm, maar de vraag naar pentesten vanuit klanten werd steeds groter. Dit was één van de drijfveren waarom de The Courseware Company een pentest wilde laten uitvoeren op hun Online leeromgevingen.

 

"Pinewood dacht vanaf het begin met ons mee. Waar andere aanbieders alleen de resultaten van de pentest overhandigen, gaat Pinewood verder door met ons mee te denken over de aanpak". 

Herbert Jansen 
CTO 

 

PDF-pictogram Case Study (907.86 KB)