Voorkom security-incidenten in uw productiefaciliteit!

De verregaande digitalisering van de maatschappij en economie is een fenomeen dat ook bedrijven in de maakindustrie niet onberoerd laat. De ‘smart factory” rukt op, terwijl maakbedrijven ook steeds meer data verwerken en produceren. Kortom, de bedrijfscontinuïteit hangt in toenemende mate af van een goed werkende en veilige IT-omgeving, maar er zijn nog veel uitdagingen die dit beïnvloeden.

Een van de uitdagingen is bijvoorbeeld de scheiding tussen de IT en OT binnen een productieomgeving. Is er geen goede scheiding dan is dit een buitenkans voor gehaaide cybercriminelen om het bedrijfsnetwerk binnen te sluipen. Zorg er altijd voor dat de risico's en kwetsbaarheden binnen uw productieomgeving inzichtelijk zijn. Het gevaar is veel dichterbij dan u denkt en komt niet langer alleen uit de hoek van individuen, maar is soms ook het werk van landen als Rusland, China, Iran of Noord-Korea.

Welke uitdagingen en oplossingen er nog meer zijn, leest u in onze whitepaper. Aan de hand van de drie waardevolle tips vertellen wij hoe u security-incidenten binnen uw productiefaciliteit voorkomt.

Download hier de whitepaper of vraag deze aan via sales@pinewood.nl

 

 

Neem contact met mij op!

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen.
DDoS

Een DoS- of DDoS-aanval is er op gericht een dienstverlening (service) te verstoren, waardoor de continuïteit van uw...

ISO27001

Steeds meer organisaties hebben te maken met complexe IT-vraagstukken. Maar wat betekent dit op het gebied van...

Phishing

Uw medewerkers bewust maken van de gevaren van het internet is een continu proces.Wist u dat 5% van uw medewerkers op...