Mantelovereenkomst pentesten voor zorginstellingen regio Delft, Westland, Oostland en Schiedam Vlaardingen en Maassluis

img

Pinewood mag de komende drie jaar de regio ondersteunen in de uitvoering van beveiligingsonderzoeken op het gebied van Informatiebeveiliging. Pentesten in het bijzonder.

Het samenwerkingsverband dat formeel de naam heeft "Stichting Regionaal Zorgvenster" (SRZ) biedt aan alle deelnemende leden de mogelijkheid om een set aan ondersteunende activiteiten op het gebied van informatiebeveiliging en privacy af te nemen, tegen een scherpe prijs door de beste beveiligingsspecialisten. De instellingen kunnen zelf uit de menukaart kiezen welke onderdelen van de organisatie zij op welke manier willen toetsen. Zo kan er altijd een passend geheel aan diensten worden geleverd op ieder moment. Door nauw samen te werken kunnen de regio's zo goed mogelijk worden bediend. Kennis en ervaring delen over een specifiek beveiligingsonderwerp staat hierbij centraal.

Met deze samenwerking zorgen we ervoor dat de zorginstellingen zich kunnen focussen op de zorg van hun patiënten en wij ons richten op de beveiliging van hun informatie.

We kijken uit naar een fijne en prettige samenwerking!