Nu ook Endpoint-beveiliging door samenwerking met Cybereason

Pinewood en Cybereason slaan de handen in één om samen een volledige Security Montoring service te bieden. Door het partnership kunnen we, naast de infrastructuur en het netwerk van onze klanten, nu ook de endpoints (servers, laptops, mobiele devices) in ons Security Operations Center monitoren. We maken gebruik van het EPP (Endpoint Protection Platform) en de EDR (Endpoint Detection and Response) oplossingen van Cybereason.
 

Arthur van Vliet, Operations Manager bij Pinewood, licht het partnerschap toe: “Het werk verschuift van het bedrijfsnetwerk naar de mobiele apparaten. Die zijn moeilijker vanuit de traditionele beveiligingsoplossingen te monitoren, laat staan er real-time op in te grijpen. Met Cybereason in het portfolio kunnen we dat nu wel en profiteren klanten van een full service security, waarbij alle elementen die risico’s lopen meegenomen kunnen worden. Hun technologie is indrukwekkend en toekomstgericht.”

Meer informatie over deze samenwerking kun je lezen op ICT Magazine of ChannelConnect. Natuurlijk kun je ons ook direct een bericht sturen als je vragen hebt over endpoint-beveiliging of security monitoring.