McAfee Platinum Partner

McAfee is een van ‘s-werelds grootste onafhankelijke cybersecuritybedrijven. Geïnspireerd door de kracht van samenwerking, creëert McAfee zakelijke en consumentenoplossingen die de wereld veiliger maken. Doordat McAfee oplossingen ontwikkelt die samenwerken met producten van andere bedrijven, stelt McAfee bedrijven in staat een daadwerkelijk geïntegreerde cybersecurity omgeving in te richten. Bescherming tegen, en detectie en correctie van bedreigingen gebeurt simultaan in onderlinge samenwerking.  In de samenwerking met andere security partijen, leidt McAfee de weg om zich te verenigen tegen cybercriminelen, zodat iedereen hier beter van wordt.

Het is de missie van McAfee om iedereen het vertrouwen te schenken om veilig te leven en te werken in een digitale wereld. Met onze expertise en Platinum partnerstatus zijn we volledig gecertificeerd en kunnen wij u adviseren, ondersteunen en voorzien van een optimale service voor alle McAfee producten:

Threat Defense Lifecycle
Het aantal bedreigingen steigt snel en deze worden complexer. Bovendien hebben bedrijfen steeds minder tijd, personeel en budget beschikbaar om deze bedreigingen te lijf te gaan. Hierdoor is het belangrijk om de manier van aan pak te veranderen. minder versnippering van inspanningen, meer geautomatiseerd en betere samenwerking. McAfee pakt de handschoen op met de Threat Defense Lifecycle en de focus op Protect, Detect & Correct:

  • Protect: Het zoveel mogelijk van te voren beschermen.
  • Detect: Het zo snel mogelijk detecteren van zaken die toch door de bescherming heenkomen.
  • Correct: Het zo automatisch en volledig mogelijk continu corrigeren van deze ongewenste zaken.

 

Endpoint Protectie
Eén van de beschermingslagen is een goede Endpoint Protectie.
Bekijk on-demand live webinars.

Snelle detectie en corrective met sandboxing, active response en threat intelligence exchange
Intel Security heeft via één centraal management systeem de mogelijkheid om allerlei systemen met elkaar te laten samenwerken. Hierdoor kan snel gedetecteerd worden dat er ongewenste zaken het network binnen proberen te komen en/of binnen gekomen zijn. Denk hierbij aan:

 

 

Interesse in een klantervaring?